1:
Bokade upp pass på mitt gamla jobb, vårdcentral inom Region Stockholm, där jag erbjöds tredje dosen. Jag tackade nej och sa att jag fortfarande väljer att avstå vaccinationserbjudande. Mina pass blev avbokade men om jag skulle ta dos ett samma dag, så kunde chefen gå med på att låta mig arbeta.

2:
Var uppbokad inom kommunen på äldreboende, där de i december satte som krav att alla kommunanställda skulle vara vaccinerad. Jag hade några pass inbokade. De sa att jag fick jobba kvar mina pass eftersom de var bokade innan de nya reglerna. De har uttryckt att de är väldigt nöjda med mig och tycker om när jag jobbar. När jag jobbat klart min bokade vecka så blev en ordinarie anställd sjuk och de frågade ifall jag kunde täcka upp och även jobba nästa vecka. Jag tackade nej, duger jag inte när verksamheten tror att de är fullt bemannade, så duger jag inte heller när dom inte har personal.

3
På lunchrasten uttryckte en psykiatrisjuksköterska att alla som är ovaccinerade borde inte ens ha rätten att få gå ut, utan skall vara inlåsta i sina lägenheter.

/ Sjuksköterska.

Comments are closed