Du signerar uppropet i två steg och även du som privatperson kan signera.
STEG 1: Fyll först i din e-postadress.

Vi har fått lite rapporter om att det inte går att signera när man går via länk från sociala medier, lösningen verkar vara att öppna webbläsaren och där gå till sidan för signering.

Kontrollera sedan att du fått ett verifieringsmeddelande med en länk som du klickar på för att avsluta din signering (glöm inte att även titta i skräpposten om du inte fått något mejl. Eftersom spamfilter på olika servrar blir mer och mer rigorösa kan det ibland hända att även legitima mejl stoppas. Skulle det vara så att du inte lyckas signera, skicka ett mejl via kontaktsidan så löser vi din signering manuellt).
Verifiering av e-post adress
Upprepa e-postadress
Genom att signera denna deklaration godkänner du att din inlämnade information kommer att lagras och visas på webbplatsen.  Den enda offentliga personliga informationen som kommer att visas är eventuell titel, namn, kommun och ”engagerad medborgare”, medicinsk forskare” eller ”medicinsk personal. Alla andra överförda personuppgifter är skyddade och kommer inte att vidarebefordras. Flera signeringar med samma e-postadress registreras ej.