Vill del med mej av en mycket obehaglig upplevelse när jag via ambulans hamnade på akuten med tarmvred. Jag skall försöka fatta mej kort.

Inkommer med ambulans på efternatten efter ha vaknat av mitt tarmvred ( något jag får av o till så jag känner igen det)
Får frågan om jag är vaccinerad och jag svarade faktisk på frågan, att det var jag INTE!

Då jag själv arbetat inom vården i över 30 år så har jag ett visst ”öga” för hur saker o ting SKALL fungera och förståelse för när det inte fungerar till en större grad än andra patienter. ( jag har mestadels varit inom ambulans,men också arbetat på akuten, m.m.)

Jag blev lagd i ett öppet rum med flera andra patienter på rad, snett emot sjuksköterske bordet.
Där sprang kreti o pleti hur som haver liksom stressad vårdpersonal.
Jag fick tillfälligt komma in i ett undersökningsrum där man definitivt inte hade en tanke på någon som helst smittrisk oavsett vad. Slangen som skulle ner via min näsa till magen tummades det runt på flera gånger, redan där var den oren då läkaren inte hade några handskar på sej.

Därefter ut i den här öppna ”salen” bland flera andra patienter.
När det hade gått 18 timmar utan någon som helst check om jag ens levde så tröttnade jag och ringde på klockan då kom en superhurtig sjuksköterska med PCR pinnen i högsta hugg och sa ”att nu var det dags för PCR test för jag skulle bli inlagd”

Jag sa då som det var att den pinnen kommer INTE upp i min näsa en gång till eftersom sist man gjorde detta så stack man den rakt upp istället för längst med vilket orsakade dels smärtor där o då men jag har fortfarande ont vid näsrot upp mot ögat så ni får ta saliv eller blodprov istället.

Hon talade då om för mej att det var bara att välja annars blev jag inte inlagd !! Något saliv eller blodprov fanns inte på kartan då regionen hade bestämt att det skall vara PCR testet!

Jag frågade då varför jag hade fått ligga i 18 timmar och ev utsatt andra för smitta eller än mer troligt att jag blivit smittad då det rände folk kors o tvärs runt min säng? Hon insåg ju själv det tokiga i det,men fortsatte att kräva att jag fick välja PCR pinnen och bli inlagd för mitt tarmvred eller nekas inläggning!

Jaha, jag var alltså tvungen att gå med på detta PCR test trots att det finns andra metoder att tillgå. Eller chansa på att kräla ut på gatan med tarmvred som kanske skulle släppa av sej själv. DÅ faller ju valet på PCR pinnen.. Testet visade negativ vilket jag redan visste då jag valt karantän då jag är riskpatient och vet att den underbemannade vården samt förbudet mot verksamma berövade läkemedel inte kommer att ges till mej om jag insjuknar så jag behöver sjukvårdande insatser.

Kommer upp på avdelningen och fick dela rum med en annan patient.
Här sprang det personal med munskydd, utan munskydd ,.. jaha?? Varför det kan man ju då fråga sej.

Vid utskrivningssamtalet talade jag med en avdelningssköterska och framförde vad som hade hänt.
Hon blev mycket upprörd för om jag har först legat i 18 timmar vind för våg på akuten och ev blivit smittad så inte tusan visar PCR testet positivt så länge min kropp inte reagerat mot infektionen.

Summa summarum..
Jag som o-injicerad behandlades som något katten släpat in. nere på akuten. Det var inte viktigt att skydda mej från smitta, bara att jag skulle skydda de injicerade tydligen och uppenbart. PÅ avdelningen fanns det som sagt liknande mentalitet då en del inte brydde sej om att skydda mej,men sedan blir de upprörda av min berättelse om hur de gjort på akuten i 18 timmar ty de kunde ju då blivit smittade av mej som inte tagit injektionerna..

Ja ni hör ju själva hur det låter eftersom alla , oavsett injektion eller ej, kan både smitta och bli smittade, bli allvarligt sjuka, dö…
Man särbehandlar alltså o-injicerade utan att ens fråga VARFÖR man inte injicerat sej. I mitt fall så har jag redan tidigare blivit så sjuk av ett vaccin ( berövat sådant ) 1988. Undrar om de hade behandlat mej bättre om de hade frågat och fått svaret på varför jag inte valt att injicera mej med denna vätska??

Vad är det för framtid man som icke injicerad skall möta som patient på en vårdinrättning? Skrämmande utveckling!
”Anonym”

Comments are closed